Pitkäkorvat 3/2013 painossa

Vuoden 2013 viimeinen Pitkäkorvat lähetettiin tänään painoon eli lehti saapuu Teille viikolla 51. Päätimme yhdistyksen hallituksessa hieman muuttaa ilmestymisaikataulua, vuoden viimeinen lehti ilmestyy jatkossakin joulukuussa, Elmamessujen ja vuoden aasikuvan valinnan jälkeen. Ensi vuoden ensimmäinen lehti tulee maalis-huhtikuussa, jolloin saamme siihen mukaan HHF-kuulumiset. Kakkosnumero ilmestyy elokuussa ja sisältää tuoreimmat kuulumiset kesän tapahtumista. Jatkossakin kesken vuotta liittynyt jäsen tulee saamaan siihen mennessä ilmestyneitä lehtiä, jos niitä vain on vielä jäljellä. Myymme irtonumeroita myös messuilla.

Onko sinulla toiveita, ideoita, valmiita juttuja lehden suhteen? Ota rohkeasti yhteyttä päätoimittajaan, Josefina Hataraan.

Eikö lehteä kuulu vaikka olet maksanut jäsenmaksusi? Ota yhteyttä jäsensihteeriin, Piia Lukkaroiseen.

lehti_3_2013