Ihaan ja Niisku-Neidin puusavotta

Ihaa ja Niisku-Neiti saivat joululahjaksi kuorman pieniä kuusia ja haavan runkoja 🙂 Niistä onkin riittänyt paljon iloa näinä sateisina päivinä.

Aiemmin aasiset ei purreet tallirakennustaan. Viime kesänä menin maalaamaan rakennuksen ulkoa päin. Taisi tulla liian pramea meidän piippakorville – joten nyt ulkoseinä on jyrsitty aasin ulottumalta tasaisen kulahtaneen näköiseksi :-/

Jospa nämä uuden puhde purtavat pitäisi Ihaan ja Niisku-Neidin pois pahan teosta. Olishan se hurjaa jos tallista häviäisi seinät kokonaan…
terveisin Kaisa

WP_20131228_001

WP_20131228_002

Aasiyhdistys julkaisee eri kirjoittajien blogitekstejä aasien arjesta. Kaikki blogitekstit löydät kategoriasta ”Aasiblogi”. Jos kiinnostuit lähettämään oman tekstisi, laita materiaali sähköpostitse aasiyhdistys@gmail.com. Tämän blogitekstin kirjoitti Kaisa Vanhatalo.