Oletko koskaan miettinyt miltä näyttää muulilla ratsastaminen?

aasipaiva_2010_heikki

Kuvassa Heikki Aasipäivillä 2010. Kuva: Ponikoulu / Sonja Skriko

Olen saanut kunnian maastoilla muutaman kerran hienolla muuliaasilla Heikillä. Heikki asuu Inkoossa Taikatallilla muiden hevosten kanssa ja sen laji on western. Heikki on osallistunut kilpailuihinkin eikä tosiaan jäänyt häntäpäähän! Kuvasin kännykällä videota muutama vuosi sitten kun käytiin maastolenkillä Heikin kanssa. Hiiren kokoiset paarmat kiusasivat alkumatkasta eikä edes kova tuuli saanut niitä karisemaan.

Tärinät videon loppupuolella eivät johdu Heikistä vaan siitä että ravia ja laukkaa on yllättävän vaikeaa kuvata käsivaralla selästä käsin.

Miltä se siis näyttää? No tältä:

Aasiterkuin, Kaisa

Aasiyhdistys julkaisee eri kirjoittajien blogitekstejä aasien arjesta. Kaikki blogitekstit löydät kategoriasta ”Aasiblogi”. Jos kiinnostuit lähettämään oman tekstisi, laita materiaali sähköpostitse aasiyhdistys@gmail.com. Tämän blogitekstin kirjoitti Kaisa Määttänen.