Aasikorut myynnissä Helsinki Horse Fairissa!

Aasiyhdistyksen koruhanke on nyt edennyt siihen että korut ovat vihdoin saapuneet ja aasit tekevät ensiesiintymisensä Helsinki Horse Fairissa la-su 8-9.3.2014. Korujen suunnittelu aloitettiin jo vuosi sitten ja pitkän suunnittelutyön tulos on nyt pussitettu ja valmiina maailmalle. Malli suunniteltiin Aasiyhdistyksen piirissä ja kuvassahan ravaa virkeä aasivarsa. Korujen varsinaisesta tekemisestä vastasi Titimadam, joka on tunnettu tämänkaltaisten korujen teosta. Mannekiinina kuvassa toimii aasitamma Usva. Kuvassa näkyvien värien lisäksi korua otettiin myös peilinä. Osa koruista on kaulakoruja ja osa rintakoruja.

!!! Facebookissa on meneillään kilpailu viikolla 8! Kommentoi kuvaan minkä värinen koru sopisi juuri sinulle ja voit voittaa korun tai 2 lippua Helsinki Horse Fair-messuille. Kilpailun löydät Facebook-sivuiltamme. !!!

Korut saatavilla myös Hihkushopista, 19e.

titimadamKuva: Kaisa Määttänen