Aasiyhdistys mukana Helsinki Horse Fair-messuilla la-su 8-9.3.2014

HHF13_etusivu_SamiHeppa

Kuten kirjoittelin ennen marraskuun Elmaa, nämä messutouhut tuntuvat menevän joka kerta helpommin ja helpommin. Aaseiksi varmistuivat jo Elmassa Nuutisen perheen Judith ja Milka. Ne ovat olleet jo monta kertaa eri messuilla mukana. Myös polkuaasimme Jopo on remmissä mukana, meillä on itseasiassa varattu hallista pieni tila, jossa sopivan kokoiset ratsastajat (painoraja 40 kg) voivat kokeilla Jopolla ratsastamista. Judith ja Milka ovat näytillä karsinassa heti osastomme, 3 h 33 vieressä.

aasit_elmassaMyyntitavara-arsenaali sijaitsee varastossa Järvenpäässä, josta se matkaa perjantai-iltana messukeskukseen. Laitamme ständin valmiiksi aina edellisenä päivänä, silloin kaikki on valmista lauantaina kun messut aukeavat kymmeneltä. Vaikka aasit eivät erikseen esiinny näillä messuilla, oli eri lavoilla mielenkiintoista ohjelmaa. Aasit suosittelevat tutustumaan ainakin poliisiratsukoihin, jotka ovat areenalla lauantaina 10.45 ja sunnuntaina 10.30. Vauhdikasta valjakkoajoa on molempina päivinä, lauantaina 17.10 ja sunnuntaina 16.15. Aasikin sopii hyvin kärryjen eteen, joten nyt kaikki ottamaan mallia hevospuolesta!

Onko aasinomistajissa aasibloggaajia? (Jos on, jätä blogisi osoite kommenttikentään, teemme niistä postauksen myöhemmin) Jos ei vielä ole, kannattaa käydä kuuntelemassa infolavalla lauantaina 13.45 ja sunnuntaina 12.00 ”Miten tehdään hyvä hevosblogi”. Sunnuntaina lavalla 12.15 Kati Pulli SEYltä kertoo hevosen hyvinvoinnin tekijöistä ja puutteista ja päivän päättää 16.00 Kari Vepsä.

Työnäytöskarsinassa on myös monta aaseillekin sopivaa infoa, kengitysnäytös molempina päivinä 11.00 ja 15.00, hevosshiatsu hierontamuotona lauantaina 12.30 ja 16.00 ja sunnuntaina 10.30 ja 16.00. Ehdottomasti katsottavan arvoinen on Tiina Sunin satulansovitus, kyselkää rohkeasti onko aasin selässä jotakin erityispiirteitä verrattuna hevosiin. Sovituksen periaatteet ovat samanlaiset ja satulan paikka on sama molemmilla eläinlajeilla.

Keppihevoskenttä on messuilla jälleen, nähdäänkö tänä vuonna keppiaaseja?

Aasiyhdistyksen osastolla saat nonstoppina tietoa aasin hankkimisesta, hoitamisesta, tarvittavista puitteista sekä käytöstä. Kysy rohkeasti, vastaamme kyllä 🙂

Tutustu vielä itse ohjelmatarjontaan ja aikatauluta itsesi mielenkiintoisimpiin.

!!! Facebook-sivullamme on meneillään kilpailu viikolla 8. Kommentoi kuvaan minkä värinen aasikoru sopisi juuri sinulle ja voit voittaa sekä korun että kaksi lippua Helsinki Horse Fair-messuille. Arvomme yhteensä yhden korun ja 5 kahden lipun settiä. !!!

Tutustu kaikkiin näytteilleasettajiin ja rotuihin täällä

Tutustu eri lavojen ohjelmiin täällä