Äiti mä haluun aasin!!

”Äiti, mä haluun aasin, mun kaikki rahat voidaan käyttää sen ostamiseen.” ”No jos meidän talli on liian kylmä, niin se voi asua sisällä”

Ei ole poni enään mitään – kun on saanut rakastua aasiin Eihän ponilla ole yhtä hurmaavia korvia kuin aasilla. Ehkä ei yhtä liikennevarma? Suloinen

Ihaa ja Niiskis pääsi naistenpäivä lenkille Jennin ja Roosan kanssa. Ilmassa oli menemisen riemua – jopa pieneen pukkiin asti :o)
Ja koska se aasikuume on sietämätön – otetaan keskiviikkona uusiksi. Sille päivälle varattiin mahdollisuus saada ajaa kärryilläkin. Onhan meitä tien päällä aika remmi kun otetaan toinen aasi kärryille, toinen ratsuksi ja meikäläinen hölkkää viiden koiran kanssa mukana.

Ollaan muuten ennen kesää ”rantakunnossa” 😀

niiskis

——-

Aasiyhdistys julkaisee eri kirjoittajien blogitekstejä aasien arjesta. Kaikki blogitekstit löydät kategoriasta “Aasiblogi”. Jos kiinnostuit lähettämään oman tekstisi, laita materiaali sähköpostitse aasiyhdistys@gmail.com. Tämän blogitekstin kirjoitti Kaisa Vanhatalo.