HHF 2014 ohi!

Helsinki Horse Fair rakennettiin perjantaina, oltiin paikalla la-su ja pakattiin jälleen varastoon sunnuntaina messujen päätteeksi. Jopo oli mukana ja se kyllä sai liikuntaa ainakin seuraavaan Elmaan asti! Jopo oli hyvin kysytty ja moni kysyikin onko niitä myynnissä ja mistä niitä saa hankittua. Jopo ostettiin Englannista, Pony Cycles-nimisestä firmasta (se on myös tuotteen tuotemerkki). Kysyin tilauksen onnistumisesta ja hinnasta sähköpostitse ja itse ostaminen tapahtui luottokortilla. Hintaa Jopolle tuli vuosi sitten noin 250 euroa postikuluineen.

Jopolla sai siis ratsastaa pientä teippirataa ja vielä ihan ilmaiseksi! Oli ilo huomata miten lasten (ja aikuistenkin) ilmeet kirkastuivat kun he näkivät Jopon liikkeessä. Jopo taisi päästä mukaan myös kahteen juomahaasteeseen..

hhf2 (1)

Saimme vastailla moniin aasiaiheisiin kysymyksiin viikonlopun aikana ja oli mukavaa nähdä tuttuja näytteilleasettajia. Sukupostin aktiivit kävivät kysymässä löytyisikö porukasta aasisukujen lisääjää ja otin haasteen ilomielin vastaan. Lisäilen siis Sukupostiin aasien tietoja Hippoksen Hepasta että muista tietokannoista, myös vanhoista Kuurilan pahvikorteista. Sukupostiin lisätään myös jo kuolleita aaseja.

Aasiyhdistys toivoo että Sukupostista tulisi kattava aasien osalta ja kuvien kera sillä sieltä on helppoa hakea ja selailla aasien tietoja. Kaikkia maahantuotuja aaseja ei ole edes rekisteröity Hippokseen, mutta lisään nekin ilomielin Sukupostiin, lähetä vain skannaus tai digikuva aasin passin tietolehdistä tai muusta rekisterikirjasta.

hhf2 (2)