Suomen aasikartta

Kokoamme tälle kartalle kaikki kotieläintilat ja eläintarhat joissa tiedämme olevan aaseja sekä yksityisiä aasinomistajia jotka ovat ilmoittautuneet listalle. Kotieläinpihoille (keltainen ruutu) on pääsy niiden aukioloaikoina mutta yksityisten aasinomistajien kanssa (oranssi tähti) on sovittava vierailusta etukäteen.

Ruskeat pallotilat ovat palveluntarjoajia, eli he tekevät talutuskeikkaa tai ori ottaa tammoja vastaan. Myös näille tiloille voi sopia tutustumisen, ota yhteyttä ensin.

Ruskea tähtitila on sekä yksityinen aasinomistaja ETTÄ palveluntarjoaja, eli jos etsit talutuskeikka-aasia, tsekkaa kaikki ruskealla merkityt tilat.

Aasinomistaja tai eläintarhan/kotieläinpihan pitäjä, ilmoittau mukaan kartalle tällä lomalleella. Samalla lomakkeella myös eroat listalta.

2 responses to “Suomen aasikartta

1. Päivitysilmoitus: Aaseja tarjolla tapahtumiin | Suomen Aasiyhdistys ry·

2. Päivitysilmoitus: Aasiyhdistyksen hallitus kokoontui 31.1.2015 | Suomen Aasiyhdistys ry·