Kulukorvaukset messuilta ja tapahtumista v 2016 ja 2017

Maksamme kulukorvauksia messutouhuista seuraavien taksojen mukaan:

• aasin/aasien tuojalle 30 snt/km + lähtömaksu 20e per traileri/kuljetusauto
  • myyntitavaroiden tuojalle 30 snt/km + pakkausmaksu 20e
  • messutyöntekijälle 30 snt/km kunhan on paikalla 6 tuntia. Korvaamme vain yhdet kilometrit per auto, eli jokainen kimppakyytiläinen ei voi hakea kulukorvausta kilometreistä
  • messutyöntekijälle kilometrikorvauksen sijaan HSL-alueen lippu, jos tuli julkisilla. HSL-alueen ulkopuolelta tuleville korvaus kilometritaksalla riippumatta kulkuvälineestä
  • messutyöntekijälle 10 euron ruokakorvaus, kunhan on paikalla vähintään 6h päivässä
  • parkkimaksut edellämainituille

Esim: Matkaa kotoa messuille on 30 km. Messutyöntekijä on messuilla kaksi päivää ja molempina päivinä yli 6 tuntia (on siis oikeutettu kilometrikorvauksiin). Hän ajaa siis kodin ja messujen välin yhteensä neljä kertaa. Kilometrejä tulee yhteensä 4 x 30 km = 120 km. Kulukorvauksen määrä kilometreistä on 120 km x 0,3 euroa = 36 euroa.  Koska messutyöntekijä oli molempina päivinä messuilla yli 6 tuntia, saa hän myös ruokakorvauksen, joka on 10 euroa per päivä. Eli 2 päivää x 10 euroa = 20 euroa. Kulukorvaus on yhteensä 36 euroa kilometreistä + 20 euroa ruuasta = 56 euroa.

Kulukorvauksia on haettava kyseisen vuoden loppuun mennessä tällä lomakkeella: kulukorvaushakemus2016_2017

Lähetä täytetty hakemus sähköpostitse Aasiyhdistykselle: aasiyhdistys@gmail.com

2016 osallistuimme Kouvolan Meidän Maaseutu-festivaaleille, HIHSsiin ja Elmamessuille.

2017 osallistumme Elmamessuille.

messut

Hyvän taloudellisen tilanteen perusteella voimme maksaa ruokakorvauksia vuonna 2015! Se jos joku hymyilyttää.

Halpaa kyytiä?

One response to “Kulukorvaukset messuilta ja tapahtumista v 2016 ja 2017

1. Päivitysilmoitus: Aasiyhdistyksen hallitus kokoontui 31.1.2015 | Suomen Aasiyhdistys ry·