Kulukorvaukset messuilta ja tapahtumista v 2018

Maksamme kulukorvauksia messutouhuista seuraavien taksojen mukaan:

• Aasin/aasien ja myyntitavaroiden tuojalle 20 euron lähtömaksu per tapahtuma
  • Aasin/aasien tuojalle 30 snt/km niiltä matkoilta, kun aasit ovat kyydissä
  • Myyntitavaroiden ja teltan tuojalle 10 snt/km
  • Messutyöntekijälle 10 snt/km *
  • Poikkeuksena HSL-alueelta tulevat, joille korvataan julkisen liikenteen lippu *
  • Messutyöntekijälle 12 euron ruokakorvaus/päivä *
  • Parkkimaksut

* Messutyöntekijän on oltava Aasiyhdistyksen käytettävissä 6 tuntia päivässä, lounaalla käyminen on messutyöntekijän omaa aikaa, jota ei lasketa kuuteen tuntiin kuuluvaksi. Jos messityöntkeijä on syystä tai toisesta Aasiyhdistyksen käytettävissä alle 6 tuntia, ei kuluja korvata.

Kulukorvausta on haettava kuukauden sisällä tapahtumasta. Jos hakemus viivästyy, se maksetaan vain Aasiyhdistyksen hallituksen päätöksellä.

esim1: aasien tuoja, joka asuu 50 km päässä tapahtumasta ja toi aasit torstaina, oli paikalla perjantaina ja sunnuntaina ja vei sunnuntaina aasit kotiin: Torstai ajoa 100 km, josta aasit kyydissä 50 km = 40 euroa, Perjantai ajoa 100 km ja 6 tuntia messuilla = 22 euroa ja Sunnuntai ajoa 100 km, josta aasit kyydissä 50 km. 6 tuntia messuilla = 32 euroa. Yhteensä 94 euroa.

esim2: HSL-alueelta kulkeva messityöntekijä, joka on tapahtumassa paikalla 2 kokonaista päivää: Lauantai matkaliput + ruokakorvaus = 22, sunnuntai matkaliput + ruokakorvaus = 22. Yhteensä 42 euroa.

Kulukorvaushakemus (täytettävä pdf) löytyy täältä. Hakemuksen voi täyttää sähköisesti ja lähettää sähköpostilla osoitteeseen aasiyhdistys@gmail.com. Hakemuksen voi myös tulostaa ja täyttää, silloin se on lähetettävä Aasiyhdistyksen rahastonhoitajalle.

messut

Hyvän taloudellisen tilanteen perusteella voimme maksaa ruokakorvauksia vuonna 2015! Se jos joku hymyilyttää.

Halpaa kyytiä?

One response to “Kulukorvaukset messuilta ja tapahtumista v 2018

1. Päivitysilmoitus: Aasiyhdistyksen hallitus kokoontui 31.1.2015 | Suomen Aasiyhdistys ry·