Pikkuponin AASItallin helmikuu

Mistä on alpakat tehty?

Koiran anturoista, kamelin karvasta, norsun älykkyydestä, vaaleanpunaisesta hattarasta, juustokakun murusista, piparminttu pastilleista. Niistä on alpakat tehty!!

Aasien, ponejen ja pienten hevosten seurana meillä asustaa 3 alpakka tammaa, nuoria neitoja, seurallisia ja sosiaalista tyttöenergiaa.

KOLA- vaalea cappucino värinen alpakka, rakastaa juoksemista, huikeita hyppyjä ja ruualle perso paketti, ottaa vaikka huulieni välistä porkkanapalan tai palan tummaaleipää.

Muistuttaa paljon isoa villakoiraa!

KAHVI- tumma moccapaahto, kermavaahdon valkea laikku leuassa, runotyttö, ei pidä tunkeilusta eikä tee muutenkaan itsestä melua, tietää että vähemmälläkin saa haluamansa. Tosi symppis!!!

AVA- valkoinen kermavaahto, ruskeilla aamutossuilla, pöksyillä ja kuononpäällä kuorrutetta suklaakastike, valtiatar vailla vertaa, pelipaidassa olisi numero 1! Ja luoja ei taatusti sinäpäivänä muuta tehnyt kun Avan loi!

KIITOS Maarit ja Minka, näistä kolmesta alpakasta!!!

Joku tovi sitten kymmenen uutisten loppukevennyksessä oli juttu alpakoista ja niitä sanottiin olevan helpoimpia  kotieläimiä…..sitä kyllä vähän ihmettelin!?
Pitää olla iso, korkea tarha, tuulta ja kylmää pitävä alpakkatalli, rahaa sen hankintaan tai oikeastaan parin sellaisen hankintaan, erittäin laadukasta heinää ja loppujen lopuksi paljon ymmärrystä ettei tämä karvainen otus tykkää rapsutuksista ja muustakaan mistä yleensä kotieläimet tykkäävät. Haluaa olla hiukan etäinen ja oman arvon tunteva kamelieläin.

Menen nyt iltatallille ja vedän lämmintä päälle pipon, sormikkaat ja sukat, maailman pehmeimmät ja lämpimämmät, tietenkin ALPAKKAA, tämän lähemmäksi et enää pääse niitä!

Nina ja pikkuponin AASItalli

Pikkuponin AASItalli avoinna yleisölle AINA su klo 11-15 tai sopimuksen mukaan. Hinta 5e/hlö. Aaseja, miniponit,-hevonen,pilkkuponeja,falabella,alpakoita,chinchilloja,kani,minipossu ja kesäisin eläinvauvoja!  Nina Axi-Timmerbacka, Hakalan tila,Uudenkyläntie 52 12700 Loppi. 040-5057630. www.wolfteams.com. nina@wolfteams.com. TERVETULOA meille – elämäntapana ELÄIMET!

Kahvi

Tytöt (2)