Pikkuponin AASItallin huhtikuu

AASI OSAA…

..purra ja potkia, vain huonon kohtelun takia tai ainakin Aku Ankassa se tekee niin!
..olla liikkumatta vaikka vetäisit, työntäisit ja jopa menettäisit malttisi!
..vaatia parhaimmat heinät ja puhtaan veden,olla syömättä ja juomatta!
..kertoa sinulle jos se on sairas, jos vain osaat aasinkieltä!
..haluavansa seuraa ja tietenkin sitä parasta, oman aasikaverin!
..perustella sinulle miksei se pidä kovin järkevänä hypätä esteitä ja tehdä koululiikkeitä, siihen on jo luotu hevonen!
..huutaa äänekkäästi jos olet myöhässä tai muuten vain sillä on ikävä omaa ihmistä!
..toivoa saada elää aasina, se ei ole hevonen,poni eikä muuli!
..itkeä,kyynelehtiä aasin suurilla silmillä ja viimeisillä voimilla se nousee luoksesi ja kiittää jos olet ollut sen arvoinen!
..olla MAAILMAN PARAS AASI! Ainakin minulla on tälläinen aasi!

Nina ja Pikkuponin AASItallin väki
Kuva: Maarit Uusi-Kerttula

Pikkuponin AASItalli avoinna yleisölle AINA su klo 11-15 tai sopimuksen mukaan. Hinta 5e/hlö. Aaseja, miniponit,-hevonen, pilkkuponeja, falabella, alpakoita, chinchilloja, kani, minipossu ja kesäisin eläinvauvoja!  Nina Axi-Timmerbacka, Hakalan tila, Uudenkyläntie 52, 12700 Loppi. 040-5057630. www.wolfteams.com. nina@wolfteams.com. TERVETULOA meille – elämäntapana ELÄIMET!

Aasiyhdistys julkaisee eri kirjoittajien blogitekstejä Aasiblogissaan. Tämänkertaisen jutun kirjoitti Nina Axi-Timmerbacka Lopelta. Laita oma juttusi ja kuvat sähköpostilla osoitteeseen aasiyhdistys@gmail.com