Pikkuponin AASItallin toukokuu

Alkukuu ei ollut keltainen toukukuu niinkuin hitillään Aikakone laulaakin mutta nyt viimeisellä viikolla voikukatkin ovat päässeet kukoistamaan, Sebastian (6v.) on pitänyt niityllä kukkakauppaa. Vierailulla pihalla omien eläin joukossa on käynyt kauriit, valkohäntäpeurat ja hirvi. Kyllä maalla on MUKAVAA!!!

Meillä on ollut vauhdikas kuukausi, uusia eläimiä on tullut niin ikkunoista kuin ovista, vahingossa ja harkitusti.

Ruusukaijanen-pikkuruinen, ilkikurinen papukaija PINKKI, ujo Afrikkalainen kääpiösiili KAISLA, pörröinen musta Saksanpaimenkoiran pentu HIAWATHA ja sokerina pohjalla TUISKU sarvellinen valkoinen kilipukki.

On meiltä lähtenytkin uusiin koteihin Saarloosin susikoiran pennut.

Minipossu Nokipoika muutti pihalle kesähuvilalleen tonkimaan multaa ja napostelemaan herkullisia maanantimia kasveista matoihin.

ma aasiorimme D.B sai helluntaina ekan heilansa valkoisen kauniin aasitamma Esmeraldan seurakseen. Vuoroaan jäi aidan taakse vielä odottamaan tammat Flow ja Angelica, varsan toivossa kaikki.

D.B:lle odotetaan jo 11. jälkeläistä syntyväksi ystäväni Maaritin tallille minäpäivänä hyvänsä. Meille myös odotetaan juhannuksen tienoilla omaa aasivarsaa syntyväksi tummanruskealle Keishalle. Se nauttii ilmiselvästi isoa pyöreää olemustaan.

Aaseja ja muita tallin eläimiä on käynyt tän kuun aikana katsomassa toista sataa immistä pääasiassa päiväkoti ryhmiä, eläimet ovat saaneet paljon ihastusta hyvästä käytöksestä, seurallisuudesta ja siitä että ne ovat jaksaneet olla rapsuteltavana.

Aasi itse on se paras myyntivaltti ja käyntikortti ihanalla luonteellaan, hiukan hauskalla olemuksellaan, valtavalla äänikapasiteetilla ja parasta niissä on että ottavat jokaisen ihmisen vastaan omanlaisenaan. AASI ON IHMISEN PARAS YSTÄVÄ!

Nina ja pikkuponin AASItallin väki