Vuoden aasikuva 2015 kilpailu on alkanut!

Suomen aasiyhdistys laittaa käyntiin neljännen Vuoden Aasikuva-kilpailun. Kilpailuun vastaanotetaan kuvia, jotka on otettu lokakuun 2014 ja syyskuun 2015 välillä.

aasikuvaaminen

Kilpailuohjeet

• Kuva täyttää kilpailun ehdot jos siinä esiintyy vähintään yksi aasi (equus asinus).
  • Kuva on otettu välillä lokakuu 2014 – syyskuu 2015
  • Kuvan tulee olla hyvälaatuinen digikuva tai tarpeeksi suureksi skannattu paperikuva. Digikuvan pidemmän sivun pituus on oltava vähintään 2000 pikseliä jotta sen voi painaa A4-kokoon kalenteriin.
  • Älä kuitenkaan pienennä kuvaa kokoon 2000 vaan lähetä se alkuperäisenä.
  • Et myöskään voi suurentaa pientä kuvaa kokoon 2000.
  • Kuvalle tulee keksiä nimi ja ilmoitettava myös kuvauskuukausi ja -vuosi.
  • Kuvaaja saa lähettää kilpailuun vain itse ottamiaan kuvia.
  • Kuva ja kuvan tiedot tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen aasiyhdistys@gmail.com. Kirjoita myös oma osoitteesi ja puhelinnumero. Ilman osoitetta emme voi lähettää mahdollista palkintoa.
  • Kilpailuun voi osallistua enintään kolmella kuvalla.
  • Kilpailukuvat tulee lähettää viimeistään 4.10.2015
  • Osallistujan ei tarvitse olla Suomen aasiyhdistyksen jäsen.

Äänestysohjeet

• Äänestysaika 6.10.2015 – 19.10.2015
  • Äänestäjän ei tarvitse olla Suomen aasiyhdistyksen jäsen
  • Katsele kaikki kuvat läpi Facebook-sivuiltamme. Kuvat saa klikattua isommiksi.
  • Tykkää yhdestä tai useammasta kuvasta jossa mielestäsi on Vuoden Aasikuva -ainesta. Voit käydä äänestämässä myös sivuillamme jos haluat tehdä sen anonyymisti tai et ole Facebookissa.
  • Voit kiinnittää huomiota esimerkiksi aasin ilmeeseen, kuvan sommitteluun, tekniikkaan, kuvaustapahtuman tunnelmaan, väreihin jne
  • Voit ennakkotilata seinäkalenteria kotisivujemme kautta 8 euron hintaan (sis postikulut). Tilaus on sitova. Saat kalenterin/kalenterit kotiisi laskun kera tai voit noutaa ja maksaa ne ennakkotilaushintaan Elmamessuilla. Käynnistämme ennakkotilauksen lokakuun aikana.
  • Voittajakuva ja kalenteri julkistetaan Elma-messuilla Helsingin messukeskuksessa pe 6.11.2015

Kuvien käyttö

• Aasiyhdistys pitää oikeuden käyttää kilpailuun lähetettyjä kuvia jäsenlehdessä, julkaisuissa, nettisivuilla ja messuständillä. Kuvista teetetään seinäkalenteri vuodelle 2016. Kuvaajan nimi mainitaan aina kuvan yhteydessä.
  • Aasiyhdistys pitää itsellään oikeiden jättää epäasialliset kuvat pois äänestyksestä.

Palkinnot

• Voittajakuva nimitettään Vuoden aasikuvaksi 2015 ja se pääsee pystykuvana jäsenlehden kanteen tai julisteeksi keskiaukeamalle jos voittajakuva on vaakakuva. Jos kuva ei sovellu näihin tarkoituksiin, se pääsee lehteen muualle edustavaan paikkaan.  Kuvan ottaja saa kalenterin ilmaiseksi itselleen, lipun Elma-messuille ja 30 euron lahjakortin Hihkushoppiin. Tarvittaessa voimme myös postittaa tuotteet.
  • Sijojen 1-5 kuvat pääsevät mukaan seinäkalenteriin ja loput kuvat valitaan kilpailukuvien joukosta. Kaikkien kalenteriin valittujen kuvien kuvaajat saavat kalenterin ja lipun Elma-messuille.

Aikataulu

• Kuvien lähetys kilpailuun  4.10.2015 mennessä
  • Äänestysaika 6.10.2015 – 19.10.2015, äänestys on avoin kaikille ja toteutetaan Facebook-sivullamme kotisivuillamme
  • Voittajakuvan ja kalenterin julkistaminen Elma-messuilla Messkueskuksessa pe 6.11.2015
Jaska pakkasaamuna

Vuoden 2014 vuoden aasikuvaksi äänestettiin ”Jaska pakkasaamuna”

Kuvat: Kaisa Määttänen ja Päivi Pihamo

One response to “Vuoden aasikuva 2015 kilpailu on alkanut!

1. Päivitysilmoitus: Vuoden aasikuva 2015 yhteistyössä Svenska Åsneföreningen kanssa! | Suomen Aasiyhdistys ry·