Myydään 5-vuotias aasitamma Uuraisilla

Hiljaiseen myyntiin minun rakas aasi neiti Helene.

Helene täyttää viisi vuotta. On tuotu Tanskasta varsana. Säkä noin ehkä metrin suunnilleen (en oo mitannu). On muutaman kerran ohjasajettu ja satulakin on ollut pari kertaa selässä. Elänyt kolmen islanninhevosen kanssa pihatossa ja on joukon ilopilleri. Kasvattaa talveksi paksun karvan. Tulee hyvin toimeen laumassa. On myös laiduntanut joka kesä. Kävely/juoksu lenkeillä metsässä käydään ja silloin tällöin hevosten mukana ratsastuslenkeillä kädessä sekä kärrylenkeillä perässä. Tottunut liikenteessä menijä.

On rokotettu, raspattu, madotettu ja kaviot vuoltu säännöllisesti.

Tämä ei ole pakkomyynnissä, vaan myyn vain jos löytyy koti jossa olisi Helenelle enemmän aikaa ja puuhaa Enkä halua että joutuu kiertoon tai pikku postimerkki tarhaan yksin seisomaan! Rakastaa leikkiä kavereitten kanssa

Yhteystiedot: Laura Kinnunen, Uurainen laama_88@hotmail.com

Hinta: 1800€

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s