Tilaa vuoden 2018 seinäkalenteri täältä!

Vuoden Aasikuvakilpailu on taas käynnissä ja kuvista luodaan seinäkalenteri vuodelle 2018.

Kilpailumenestyksen perusteella kalenteriin valitaan automaattisesti 5 parhaiten menestynyttä kuvaa ja loput kuvat valitsee Aasiyhdistyksen arvovaltainen raati. Kalenterista on tulossa yhtä laadukas kuin aina ennenkin!

Tilaus on sitova ja kalenterit toimitetaan marraskuun loppuun mennessä postitse kotiin. Kalenterien mukana tulee paperilasku.

Tee tilaus 26.10.2017 mennessä!

Kalenterin hinta on 9 euroa ja sisältää toimituskulut Suomeen. Se on nelivärinen ja avattuna seinällä kokoa A3.

Kiitos kaikille kalenterin tilanneille! Kalenterit lähetetään tilaajille viikon 46 aikana! Kalenterin mukana on paperilasku. Aasiyhdistys toivoo, että se maksetaan eräpäivään mennessä. Olemme pieni vapaaehtoisvoimin toimiva yhdistys ja laskujen maksun tarkastus tehdään käsin. Maksathan tilaamasi tuotteen siis viimeistään eräpäivänä!

Jos hukkasit laskun, olethan heti yhteydessä meihin aasiyhdistys@gmail.com