Aasitilojen avoimet ovet la 4.8.2018 klo 11-14.00

ISO KIITOS kaikille osallistuneille tiloille ja tiloilla vierailleille aasifaneille! Aasitilojen avoimet ovet järjestetään taas ensi kesänä!

Aasitilojen avoimet ovet järjestetään taas!

Ajatus on tosi yksinkertainen, kuka tahansa aasinomistaja voi ottaa osaa ja avata ovensa yleisölle.

Osallistujat voivat tsekata lähimmät tilat täältä ja tulla vierailemaan. Sisäänpääsy tiloille tulee olla ilmainen, mutta makkaranmyyntiä sun muuta saa harjoittaa vapaasti. Jospa aasit kerrankin tienaisivat omia heinärahojaan! Kävijät odottavat, että aaseja ja tiloja esitellään vierailijoille avoimesti ja moni onkin varmasti kiinnostunut oman aasin hankinnasta.

Alla olevalta kartalta näet lähimmän tilasi ja tilojen tarkempi kuvaus löytyy kartan jälkeen.

Kananlento/Hevonpellon tila

Tilalla on Aasitilojen avoimet ovet – tapahtumassa nähtävillä  kaksi aasia.  Vierailijoita varten on Kahvila/kioski (WC) ja Tilamyyntiä.   Tallin ylisillä on kahvila/ravintola.

Kananlento
Trankärrintie 19
04130 Sipoo
www.kananlento.com
Kananlento Facebookissa

Pikkuponin AASItalli

Tällä tallilla on nähtävissä kymmenkunta erikokoista aasia ja aasivarsa,  minihevosia ja –poneja ja   täällä löytyy myös ihailtavaksi minimuuli. Tilalla on nähtävänä myös muita erilaisia eläimiä. Vierailijoilla on saatavillaan  kahvila/kioski, tilamyyntiä ja kirpputori .  Tallialueella on mahdollista liikkua pyörätuolilla.

Hakalan tila
Uudenkyläntie 52
12700 Loppi
Puh.040-5057630
nina@wolfteams.com
Pikkuponin AASItalli Facebookissa

Marika Flyktman

Flyktmanin tallilla on ihasteltavina kaksi aasia ja kaksi hevosta. Tilalta löytyy kahvila/kioski, Vierailijoilla on mahdollisuus käyttää WC:tä, Tallialueella on mahdollista liikkua pyörätuolilla, Kirpputori

Marika Flyktman
Suviniememtie 20
37180 Sarkola
Puh. 0505348299
flyktman.marika@gmail.com

Lähderannan tila

Lähdenranna tila on ratsastuskoulu , jossa myös muita eläimiä.  Hevosten, ponien ja kahden  aasin lisäksi  voi tutustua alpakoihin ja pupuihin. Aasitilojen avoimet ovet- päivän kunniaksi vierailijoilla on nähtävien eläinten lisäksi tarjolla  talutusratsastusta hevosilla ja/tai poneilla. Virkistäytyä voi tilankahvila/kioski. Vierailijoilla on mahdollisuus käyttää WC:tä ja  tallialueella on mahdollista liikkua pyörätuolilla

Niina Wasenius
Monsantie 39
04380 Tuusula
Puh. 0400347899
niina@lahderannantalli.fi

Jenni Teittinen

Tilalla on nähtävänä kaksi aasia , jotka esittävät yleisölleen näytöksen Aasitilojen avoimet ovet päivänä . Vierailijat voivat virkistäytyä Kahvilan/kioskin antimilla.  Tarjolla on myös  Tilamyyntiä. Tallialueella on mahdollista liikkua pyörätuolilla.

Jenni Teittinen
Sikolammentie 30
52830 Suomenniemi
Puh. 0442382136
jenni.teittinen@luukku.com

Storstara gård – Storstaran tila

Tilalla on kaksi aasia ja noin kuukauden ikäinen aasivarsa. Tilalla on myös hevosajelua, kahvia ja makkaramyyntiä. Mahdollisesti tarjolla on myös talutusratsastusta hevosella. Myynnissä on lampaanlihaa. WC löytyy. Tallialueella on mahdollista liikkua pyörätuolilla ja koirat ovat myös tervetulleita.

Marika & Fredrik Hemgård
Starabyntie 62
68600 Pietarsaari
Puh 050 5622455 (Marika)
marika.hemgard@multi.fi
@storstara Instagramissa

Katilan Tila

Tilalla on kolme aasia ihailtavaksi. Tilalla on kahvila/kioski.  WC löytyy.  Tallialueella on mahdollista liikkua pyörätuolilla ja vierailija saa tuoda koiran tallialueelle

Marjo Yltiö
Jokivarrentie 265
04660 Numminen
mayltio@outlook.com

Hevostoiminta Valkas

Tilalla on  hevos-/aasitallitoimintaa. Tilan aasit ovat rodultaan Välimeren miniaaseja. Aaseja on kaksi ja lisäksi saatta olla aasivarsa. Vieralijoille on kahvila/kioski ja tilamyyntiä. Aasitilojen avoimet ovet 2018 – päivän ohjelmassa on arpajaiset ja aasitietokilpailu virkistämään aivonystyröitä.

Hevostoiminta Valkas
Tevännön pikatie 191
12750 Pilpala
hevostoimintavalkas@gmail.com
www.hevostoimintavalkas.com
Hevostoiminta Valkas Facebookissa

Hirnakko

Hirnakossa Virmutjoella on nähtävillä yksi aasi. Tätä aasia voi seurata myös instagramissa, koska sillä on oma tili ”arthuraasi”. Tilalla on vierailijoile kahvila/kioski ja  WC löytyy. Tallialueella on mahdollista liikkua pyörätuolilla.

Eeva Ståhl-Kojo
Hirnakontie 9 (Jos navigaattori ei löydä, kirjoita Kainalolahdentie 52)
56210 Virmutjoki
+358 442315854
eeva.ståhl-kojo@gmail.com
@arthuraasi Instagramissa

HUOM! Hirnakontie on melko uusi tie ja osoite, joten sitä ei tätä kirjoittaessamme vielä löytynyt Google Mapsista. Jos navigoit perille Google Mapsin avulla, kirjoita osoitekenttään Kainalolahdentie 52, Hirnakontie kääntyy siitä. Alla on vielä kuva Fonectan karttapalvelusta.

hirnakko

Peik Grönholm

Aaseja tilalla on ainakin 5 , Lisäksi saattaa olla aasivarsa. Vierailijoiden iloksi  on tarjolla   talutusratsastusta aaseilla.  Kahvila/kioski ja WC löytyy.

Peik Grönholm
Kansbackantie 16
10300 Karjaa
Puh. 0400726208
Calles café Facebookissa

Aasiyhdistys markkinoi tapahtumaa valtakunnallisissa medioissa ja Facebookissa, mutta tilojen on itse hoidettava paikallinen lehdistö, jos haluavat. Facebook-tapahtuma löytyy täältä.

Yhteyshenkilönä tapahtumalla on Aasyhdistyksen puolelta Anu Ylä-Mononen, hevostenlaakso10@gmail.com tai 040 742 6496.

Tästä voit tulostaa Aasitilojen avointen ovien julisteen A4-koossa. Tilat saavat julisteen myös postitse kotiinsa A3-koossa.