Myydään ori- ja tammavarsa Porvoossa

Myydään kaksi vuotiasta aasivarsaa, orivarsa Tukkilan Aaron ja tammavarsa Tukkilan Ofelia. Kumpikin varsa on tunnistettu helmikuussa 2019 ja sirutettu. Kaviot on vuoltu säännöllisesti. Varsat antavat pukea riimun hyvin ja kulkevat mielellään talutuksessa. Ofelia on ollut mukana myös aasiretkillä, tietenkin yhdessä emänsä kanssa. Kumpikin varsa on syntynyt toukokuussa 2018 ja niiden isä on Hejdeholms Lill-Adolf, josta löytyy lisää kuvia Sukupostista. Myös varsojen emistä löytyy kuvia.

Varsat myydään joko samaan kotiin tai eri kotiin niin, että tulevassa kodissa on aasiseuraa tarjolla. Näin nuori aasivarsa tarvitsee seurakseen toisen aasin, poni tai hevonen ei seuralaiseksi niin hyvin sovi.

Ofelia Sukupostissa

Aaron sukupostissa

Ofelian hinta on 1600e ja Aaronin 1300e. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tiedustelut: Outi Tukkila, 044 9800102

Kuvissa Aaronilla on vaaleansininen riimu ja Ofelialla ruskea. Aaron jää luultavasti aikuisena mustaksi tai hyvin tummanruskeaksi kun taas Ofelia on vaaleamman ruskea/punertava ja sillä on jonkin verran sekakarvaa.