Aasiyhdistys ja Muuli mukana Tampereen Hevoset-messuilla 6-7.4.2019!

Kuvan muulit, Aapo ja Muuli ovat esillä messuilla. Kuva: Tuike Ikola

Tervetuloa tutustumaan Aasiyhdistyksen toimintaan Tampereelle Hevoset-messuille la-su 6-7.4.2019!

Osastomme sijaitsee E-hallissa aivan Racing-ohjelma-alueen vieressä. Osastonumero on E 875. Lisäksi tuomme mukanamme ihka oikean muulin, Muuliprojekti-blogistakin tutun muulineidin Buena Chican eli ”Muulin”. Myös Muulin omistaja Kaisa on messuilla paikalla aamusta iltaan molemmat päivät, joten nyt on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan myös ”sometuttuun”.

Muulin karsina on osastoamme vastapäätä ja sen vierestä löydät kaksi muulia lisää, kun paikalla on myös pukkilalainen Hutkon laama- ja eläintila kahden muulinsa, Ollen ja Aapon kanssa! Lisäksi Hutkon tilan pisteeltä löydät aaseille ja muuleille sopivia brasilialaisia satuloita.

Muulit esiintyvät Racing-ohjelma-alueella kumpanakin päivänä klo 11-11.25. Kerromme muuleista esityksessä ja yleisö näkee muulit liikkeessä, yhdellä ehkä jopa ratsastetaan jos areenan koko antaa siihen mahdollisuuden.

Ohjelmamme messujen ohjelmaluettelossa

Tutustu messujen tarjontaan!

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )