Aasitilojen avoimet ovet la 10.8.2019

Aasitilojen avoimet ovet tulevat taas! Tänäkin vuonna aasitilat avautuvat yleisölle elokuussa lauantaina 10.8.2019 klo 11-14.00. Näet alta kaikki mukana olevat tilat ja kun scrollaat sivun alalaitaan, näet tilat myös kartalla.

Flyktmanin aasitila

Paikalla on kaksi aasia ja niillä myöskin voivat sopivan kokoiset ratsastajat kokeilla talutusratsastusta. Tilalta löytyy kahvila/kioski, wc löytyy ja pyörätuolillakin pystyy tallialueella liikkumaan. Kirpputorilla voi käydä tekemässä löytöjä!

Marika Flyktman
Suviniementie 20
37180 Sarkola
0505348299
flyktman.marika@gmail.com

Hevostoiminta Valkas

Pilpalassa Lopella virkistys-ja kuntoutustoimintaa tarjoavalla aasitila, jossa on odottamassa 4 aasia vierailijoita. Paikalla on kahvila/kioski sekä tilamyyntituotteita. Vierailijat voivat osallistua myös aasitietovisaan, jossa palkintojakin luvassa. Lisätietoja http://www.hevostoimintavalkas.com

Hevostoiminta Valkas
Tevännön pikatie 191
12750 Pilpala
040 4123 725
hevostoimintavalkas@gmail.com

Hakalan Tila / Pikkuponin aasitalli

Lopella Hakalan Tila tarjoaa aasi- ja muulielämyksen vierailijoille. Aaseja on useita ja tilalle odotetaan syntyväksi aasivarsa. Tilalla on lukuisia muitakin eläimiä kuten alpakoita vasoineen, miniheppoja, miniponeja, minipossu. vuohi. kani, viiriäisiä, chinchilla ja huntukukko! Myös aitoja oikeita susikoiria. Tilalla on vierailuaikana avoinna kioski, kahvila sekä tilamyyntituotteita. Myöskin kirpputori!

Tilalla pystyy liikkumaan pyörätuolilla.

Nina Axi-Timmerbacka, Hakalan tila
Uudenkyläntie 52
1200 Loppi
040-5057630
nina@pikkuponinaasitalli.fi
www.wolfteams.com

Storsta Gård- Storstaran Tila 

Pietarsaaressa Storstaran tilalla on kolme aasia ja muut maatilan eläimet odottamassa vierailijoita. Heille on myös tarjolla hevoskärryajelua. Tilalla on avoinna kahvilakioski ja myös tilamyyntiä. Wc löytyy ja pyörätuolilla pystyy tilalla liikkumaan. Koirat ovat tervetulleita. I Pedersöre / Jakobstad finns Storstara gård med tre åsnor. Besökarna kan också bekanta sej med bondgårdens andra djur. Under öppet hus kan man åka häst och vagn, dricka kaffe/saft, köpa av gårdens produkter. WC finns. Bra framkomlighet med barnvagn och rullstol. Hundar välkomna med.

Lisätiedot: @storstara

Fredrik ja Marika Hemgård
Starabyntie 62
68600 Pietarsaari
050 5622455 tai 040 5032496

Kananlennon tila

Sipoossa vieraita on odottelemassa kaksi aasia. Kananlennon tilalla on kahvila/kioski, tilatuotteita myynnissä. Wc löytyy ja pyörätuolilla pääsee tilalla liikkumaan. Koirat ovat tervetulleita! Erikoisohjelmana on minikeppari-workshop! Kurkista kotisivuille: http://www.kananlento.com

Sari Rauvanto-Eriksson/Osuuskunta Orrella
Trankärrintie 19
04130 Sipoo
http://www.kananlento.com
asiakaspalvelu@kananlento.com

Lähderannan talli

Lähderannan talli on Tuusulassa sijaitseva hevostalli ja kotieläinpiha. Siellä kaksi aasia odottaa vierailijoita. Tallin hevoset ja ponit tarjoavat talutusratsastusta. Tallilla pääsee myös kokoeilemaan Alpakan talutusta! Vierailijoille on kahvila/kioski avoinna, wc löytyy ja pyörätuolivieraat myös pystyvät alueella liikkumaan.

Niina Wasenius
Monsantie 39
04380 Tuusula
niina@lahderannantalli.fi
0400-347 899

Huovuksissa / Railin talli

Maskussa olevalla Railin tallilla on heppakerho-ja ratsastustallitoimintaa. Siellä on aasitilojen avoimet ovet-päivänä aasi odottamassa vierailijoiden silityksiä ja rapsutuksia. Tallin hevoset/ponit tarjoavat talutusratsastusta. Masku-Ruskon-Vahdon 4H-kerho järjestää lapsille ohjelmaa. Tallilta löytyy kahvila/kioski, tilamyyntituotteita sekä wc on käytössänne. Instagramista ja Facebookista löydät lisää tietoa: ”Huovuksissa”

Raili Selinheimo/Railin talli
Uusitalontie 5
21250 Masku
rselinh@gmail.com

Riuttakosken tila

Riuttakosken tila on hyvinvointi-ja terapiakeskus, jossa tarjotaan eläinavusteista terapiaa ja aasivaelluksia  kahden aasin voimin. Vierailijat voivat nauttia kauniista jokimaisemasta Petäjäveden Pengerjoella. Joen varrella on penkkejä sekä viehättävä huvimaja, jotka ovat käytössänne. Eläinten lisäksi pääsee siis samalla nauttimaan idyllisestä luontoympäristöstä. On mahdollisuus myös poni/hevostalutusratsastukseen tai tehdä kirpputoriostoksia. Paikalla on kahvila/kioski ja wc löytyy. Lisätiedot : https://terapia-apteekki.fi

Johanna Niiles-Hautanen
Riuttakoski 57
41900 Petäjävesi
puh. 050 5818270
johanna@terapia-apteekki.fi

Kittilän tila

Laitilassa Kittilän tilalla on vieraita odottamassa kaksi aasia. Sopivan kokoisille ratsastajille on tarjolla aasitalutusratsastusta. Tilalla on myös muita eläimiä ja ponit/hevoset tarjoavat myös talutusratsastusta. Varaa pikkurahaa kioski/kahvilan ja kirpputorin antimiin. Wc löytyy ja pyörätuolilla pystyy alueella liikkumaan. Koirat ovat tervetulleita paikanpäälle.

Juhani ja Anne Kittilä
Kaivolantie 1044
23800 Laitila
jahtki@gmail.com

Lataa tästä tapahtuman julisteet:
AAO 2019 A4 mustavalkoinen tulostettava mainos
AAO 2019 A3 nelivärinen tulostettava mainos

Lähetämme julisteet osallistuville tiloille myös A3-kokoisina sitten, kun ilmoittautumisaika on sulkeutunut, eli sinun ei tarvitse teettää julisteita itse!

AAO2019_vari_A4

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s