Pitkäkorvat-jäsenlehti

Pitkäkorvaisia juttuja ja ajankohtaisia kuulumisia

Pitkäkorvat-lehti

Aasiyhdistyksen jäsenlehti, Pitkäkorvat, ilmestyy kolmesti vuodessa; huhti-, elo- ja joulukuussa.
Lehti ilmestyy nelivärisenä ja A4-kokoisena tietopakettina aaseista ja yhdistyksen toiminnasta.
Vuoden alussa jäsenet saavat jäsenmaksukirjeen ja maksettuaan sen, tulevat lehdet kotiosoitteeseen koko vuoden ajan.
Liittyessäsi jäseneksi kesken vuotta saat saman vuoden aiemmin ilmestyneet lehdet,
mikäli niitä vielä on jäljellä.
Jos saman vuoden lehteä ei ole jäljellä, postitamme vanhempia numeroita.
Lehden päätoimittajana ja graafikkona toimii Josefina Hatara. Juttuideoita, valmiita tekstejä tai kuvia voi lähettää osoitteeseen pitkäkorvat@aasiyhdistys.fi.

Näköislehti nro 1/2013 sähköisenä verkkolehtenä

Muita lehtiä voit ostaa sähköisinä verkkokaupastamme Hihkushopista.

Oman aasin kuva lehteen?

Yhdistys toivoo lehteen juttuja jokapäiväisestä elämästä aasien kanssa. Lehdessä on talli- ja aasiesittelyjä, mutta kaikenlaiset juttuaiheet ovat tervetulleita.

Voit kirjoittaa esimerkiksi:

• Juttuja omista aaseista, niiden hankkimisesta, varsoista, ratsastuksesta, kärryopetuksesta tai muista harrastuksista aasien kanssa
  • Kuvia omista aaseista, kuvia julkaistaan juttujen yhteydessä tai muuten vain. Kuvan ohessa mainitaan aina kuvaaja.
    Jos kuvan lähettäjä ei ole itse ottanut kuvaa, on hänellä oltava lupa kuvaajalta.
  • Matkakertomuksia aasipaikoista Suomessa ja Suomen ulkopuolella
  • Mitä tahansa aaseihin liittyvää!

Jos juttua ei synny, myös Juttuvinkit ja aiheet ovat läpimästi tervetulleita!

lehti_3_2013

Aineisto-ohje

Juttuideoita, valmiita tekstejä tai kuvia voi lähettää osoitteeseen pitkakorvat@aasiyhdistys.fi

• Tekstit joko sähköpostin viestissä tai liitteenä Word-tiedostossa.
  • Kuvat sähköpostiin liitetiedostoina. Kuvan pitkän sivun on oltava vähintään 1000 pikseliä tai koon vähintään 1 MB jotta kuvan laatu riittää koko sivulle. Älä pienennä kuvaa lehteä varten, vaan lähetä se alkuperäisessä koossa, suoraan kamerasta. Kuvat mielellään myös käsittelemättöminä.

Ilmestymisaikataulu

• 1/2016 ilmestyi maaliskuussa. Lehti lähetettiin kaikille jäsenille, jotka olivat maksaneet jäsenmaksun eräpäivään mennessä.
  • 2/2016 ilmestyy elokuussa
  • 3/2016 ilmestyy joulukuussa, aineiston deadline 1.11.2016